Prikbord

balls-5-hor-l-r

14 september 2017 Donna Verdell  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezocht: enthousiaste harp leerlingen en (gevorderde) amateur harpisten die nieuwe harpmuziek van Donna Verdell willen spelen tijdens het openingsweekend van het prachtige nieuwe pand van “De Zingende Snaar” in Rhenen op 4 en 5 november a.s.
Je mag je eigen harp meenemen maar je kunt ook spelen op een van de mooie harpen van de winkel. Kijk op de webpagina http://josjegoudswaard.nl/donna-verdell-songs-of-four-seasons-for-harp/ voor meer info.

14 september 2017 Liesbeth Meijer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Te koop Niebisch and Tree harp, model Blondel
Heldere klank. True singing silvery tones, zeggen Niebisch and Tree op hun website.
34 darmsnaren, lichte snaarspanning, € 2250,- inclusief stevige op maat gemaakte transporthoes, stemsleutel en set reservesnaren.
Voor meer informatie: Liesbeth Meijer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Kom en keer kijken en spelen in Waddinxveen.

15 mei 2017 Anique Nolet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TE KOOP AANGEBODEN: Salvia Ana hakenharp 38 snaren
Inclusief: stofhoes, stemsleutel en originele Salvi transporthoes.
E 2250,=
Te bezichtigen en af te halen in Den Haag.
tel 06-52636536

Sturen prikbordbericht


Indien u een bericht wilt plaatsen
klik dan hier


Het bericht wordt na goedkeuring van de redactie geplaatst.

Laat u het ons even weten indien uw bericht verwijderd kan worden?

Berichten ouder dan een half jaar worden verwijderd.
 
De redactie behoudt het recht tot aanpassing, weigering of verwijdering van naar het oordeel van de redactie ongewenste of te oude berichten.

 


uk 

Bulletinboard message

 

If you would like to post a message
go here

 

Your message will be published after approval by the editors.

Please let us know when your message can be deleted.


The editors reserve the right to edit, refuse or delete any message that in the opinion of the editors is undesirable or outdated.